We zijn weer in Nederland 🇵🇾
24 januari 2025 - Nunspeet, Nederland
Vorige week dinsdag zijn we weggereden uit Hongarije. Raar, het voelde ook echt raar, maar de goede herinneringen blijven.
De eerste dag rijden ging heel voorspoedig. De dag erna kregen we onderweg sneeuwbuien, wat het rijden er niet aangenamer op maakte. We besloten eerder dan gepland een camping te zoeken, maar helaas was er niks open in de buurt. Na even gerust te hebben, zijn we toch doorgereden naar het plekje wat we van te voren hadden uitgekozen. Maar de laatste 900 meter was een steile weg naar boven😟. Pieter heeft de sneeuwkettingen om de banden gelegd en we probeerden boven te komen, maar het was toch te gevaarlijk. Toen stonden we daar onderaan de berg😅. Inmiddels was het ook donker geworden.
We bedachten om gewoon aan te bellen bij het dichtsbijzijnde huis om te vragen of we op het erf mochten staan. In eerste instantie keken ze wel een beetje vreemd op, maar ze vonden het prima. Zo hadden we mooi snel een plekje voor de nacht.
De volgende morgen werd er op tijd geveegd en gestrooid op de weg, dus toen hebben we toch weer een poging gedaan om boven te komen. En met succes!
Het was echt prachtig en we hadden elke dag volop zon. We hebben heerlijk gewandeld en genoten van het prachtige weer ☀️.
Afgelopen maandag zijn we weer gaan rijden en woensdagavond kwamen we aan in Nunspeet. Onderweg waren we nog getuige van een ernstig ongeluk, we zijn dankbaar dat we veilig aangekomen zijn🙏.
En nu moeten we even 'verplicht' in Nederland zijn🙅♀️. Voor iets meer comfort zitten we nu 3 maanden in een chalet. En dan hebben we ook tijd om na te denken en te kijken wat we over 3 maanden gaan doen😊.
Voorlopig is dit dus de laatste update van ons!
Iedereen is van harte welkom voor een bakje koffie☕️.
Pieter en Sjoukje

3 maanden in Hongarije waren zo voorbij, dus de komende 3 maanden hier gaat ook vast goedkomen!